Slovenija oživlja

Organizacije, ki se ukvarjamo z ozaveščanjem o pomenu znanja temeljnih postopkov oživljanja, stopimo skupaj ter združimo moči s skupnim ciljem - ozavestiti čim večje število ljudi o pomenu hitrega in pravilnega ukrepanja v primeru srčnega zastoja.

Organizatorji dogodka so Zveza študentov medicine Slovenije, Slovenski reanimacijski svet, ki je glavni strokovni posvetovalni organ, Rdeči križ Slovenije z območnimi združenji Rdečega križa Slovenije in Sekcija reševalcev v zdravstvu, medijski partner akcije pa je Val 202. V letošnjem letu s ponosom sporočamo, da se akciji kot partner pridružuje tudi Nogometna zveza Slovenije! V okviru akcije pa vsako leto združimo moči še z zdravstvenimi fakultetami ter srednjimi zdravstvenimi šolami, skavti, taborniki, koronarnimi klubi, simulacijskimi centri ter enotami nujne medicinske pomoči.

Preberite več!

Zakaj se dogodka udeležiti?

V Sloveniji vsak dan povprečno 4 ljudje doživijo srčni zastoj, najpogosteje v domačem ali delovnem okolju, v prisotnosti očividcev. Bi znali pomagati svojemu svojcu, prijatelju ali sodelavcu?

Pridružite se nam na brezplačnih dogodkih ob Svetovnem dnevu oživljanja in skupaj bomo ustvarili lepšo in bolj zdravo prihodnost!

Naj cela Slovenija oživlja! 


Za več info in znanja nas spremljajte:

FB profil:  Zveza študentov medicine Slovenije (SloMSIC - ZŠMS)

IG profil: @slovenijaozivlja