Če želiš potovati, spoznati nove ljudi, se kaj novega naučiti in se pri tem zabavati - potem je twinning idealen zate. 


Namen twinninga je povezovanje in izmenjava skupin študentov dveh različnih evropskih fakultet. Študentje si pri tem izmenjujejo dobrine na kulturnem, izobraževalnem in socialnem nivoju. Študentje organizirajo za izmenjavo celoten program, ki vsebuje izobraževalne in družabne dogodke, glede na želje in zanimanja tuje skupine študentov. Poskrbljeno mora biti za dva do tri obroke na dan in prenočišče za skupino tujih študentov v času izmenjave. Izmenjava ima 2 dela, ki traja vsak okoli 5 dni (en del poteka na tuji medicinski fakulteti, nato pa študente, ki skrbijo za nas gostimo še na naši fakulteti).

 Običajno sodeluje na enem twinningu po 10 študentov iz vsake fakultete. Sodelujejo lahko študentje vseh letnikov, ki imajo odlično priložnost, da spoznajo nove prijatelje, tako iz domače kot tuje fakultete. Čeprav se med izmenjavo tudi seznanimo s tujim medicinskim izobraževanjem, pa je velik poudarek zlasti na druženju. 

Opombe: prijavnina krije stroške prehrane in družabnega programa. Vsak sodelujoči študent, mora zagotoviti prenočišče svojemu twinnu v času obiska gostujočih študentov pri nas. običajno se organizirata 2 twinning izmenjavi na šolsko leto (1 jeseni in 1 spomladi).


For foreign medical faculties

Would you like to twin with us? Check our pdf leaflet about our programme and contact us on twinning@slomsic.org .

Twinning SloMSIC Ljubljana 3.0.pdf
My Video2.mp4

Brošura programa v Sloveniji                                                       Twinning v Galway-ju

študenti iz Lizbone v Sloveniji