Dokumentacija

Dokumenti, ki jih potrebujete za pridobitev I-20 obrazca za viso:

OPOMBA: Študenti, ki se na prakso odpravljajo za 2 meseca morajo vse dokumente priskrbeti v dveh originalnih izvodih! Potrdilo banke mora biti izdano v znesku 4410$.

NOVO: Potreben je nov znesek na Financial resources formu, prosim bodite dosledni.

Dokumente 9-12 naj študenti odnesejo v Mednarodno pisarno MF UL (PAFI), ki bo poskrbela za pridobitev potrebnih podpisov dekana. Prav tako pri njih ali v tajništvu medicinske fakultete pridobite uraden izpisek ocen v angleškem jeziku. Ni veljaven več ročni izpis ocen. Izpis ocen prav tako potrebuje dekanov podpis.

Tisti, ki boste rotacijo uveljavljali kot vaje iz interne medicine ali kirurgije, prosim poglejte še dodatna navodila za potrebne dokumente pod FAQ – drugo (Ali šteje rotacija kot opravljena praksa za predmet kirurgija in/ali interna medicina).

Naslov za pošiljanje dokumentov:

Eva M. Pongratz

Center for Advanced Heart Failure,
6400 Fannin, Ste. 2350
Houston, TX 77030

University of Texas Health Science Center Houston at
Memorial Herman Hospital – Heart Vascular Institute

Pred pošiljanjem preglejte, če so vsi dokumenti pravilno izpolnjeni. Pošiljajte le originalno in popolno dokumentacijo (vseh 12 dokumentov). Za dodatna vprašanja pišite na email hidden; JavaScript is required. Za pošiljanje uporabljajte UPS, storitev UPS Express. Pošiljko dvigne kurir UPS, ki ima tudi embalažo za pakiranje (UPS envelope). Priporočamo, da se za pošiljanje dokumentov povežete (ponavadi cela skupina, ki gre določen mesec), saj bo lažje in ceneje. Seveda pa: mind the deadline!